CLICK HERE

Followers

Wednesday, 30 January 2013

GAY MELAYU MELANCAP

video

BLOG LAMA DAH KENA REMOVE : GAYMALAYBOYZ
HOPE SAPA YANG BUAT TU PUAS HATI LA KAN
XPA BDKMALAY LEH JA BT BLOG BRU
HAHAHA

6 comments:

  1. Hai. Sy tergantung tanpa tali oleh seseorang. Mencari a new nice person for a sugarmummy/dadddy. Atau kristian missionaries . Really stress , desperate, sunyi dan willing melakukan apa saja. Dgn habuan . Saya dpt a better life. Janji u are better dr melayu muslim yg memainkan dn rosakkan hidup aku. Latest is abg jeff. Aku ingat dia baik. Berani masukkan duit. X berapa main ngan dia. Tapi duit belanja dr dia x putus2. Dan dia suruh check darah. Saya negatifHIV . Xda penyakit :) Tapi dia bz 24 jam. Diam. Kata xnk putus ngan aku. Tapi tindakan dia putus dh ngan aku. I miss u jeff. Sorry. Terpaksa cari org baru sbb awak abaikan adik awak mcm ni. Find seseorang yg boleh jaga aku. Care pasal aku. Dh xda org ni. Xleh dh aku nk makan banyak2.

    Aku iz dr terengganu. Miskin. Xda apa2. Still jobless. Ayah xda. 24.
    kpd yg serius. Plz call me 0147316396.
    Tolong promote iklan aku di mana mana.
    Mana tau leh dpt ustaz , kaya , baik, yg leh jadi ayah aku. Thanks.

    Utk org yg betul2 baik. Sila call. Rasa sikit kasihan terhadap insan bernama manusia. Jgn jadi typical malaysian muslim yg suka kondem org. Plz know more about me and tolong kalau mampu

    - lelaki sedih. Iz

    ReplyDelete
  2. kaki lancap jom jumpa real lcp sama. wechat deen3295 or ym boylancap. serius je n no chub

    ReplyDelete
  3. being gay is not necessarily feminine. plain and simple to perform. does not need to be excessive. it as a proof of honesty. honestly very expensive than good physical / wealth. True lovers will pursue honest than the good physical but be rotten ... maturity is big point of judge...
    #
    Greetings from indonesian gay... welcome to guys in good conversation...
    Contact : +6285664600785 / weChat ID : gaybelitong

    ReplyDelete
  4. Urut badan dan batin utk lelaki sekitar Kedah. Call 010-5653214 zaman.

    ReplyDelete
  5. Dulu stay kt kl skang ni stay kt Area Taiping 01110716690
    Kalu nk tgk sye org nye camner ble stalk whasap sye tp sye brminat yg kalu dlm 20 an yg bdak jambu/hensem atau bdak sukan/gim n kalu 30 an yg daddy2 tu biar brduit atau body builder atau chubby
    Yg penting muscular yum2

    ReplyDelete

CLICK HERE

Recent Posts

Recent Comments