CLICK HERE

Followers

Wednesday, 30 January 2013

GAY MELAYU MELANCAP

video

BLOG LAMA DAH KENA REMOVE : GAYMALAYBOYZ
HOPE SAPA YANG BUAT TU PUAS HATI LA KAN
XPA BDKMALAY LEH JA BT BLOG BRU
HAHAHA

30 comments:

  1. Hai. Sy tergantung tanpa tali oleh seseorang. Mencari a new nice person for a sugarmummy/dadddy. Atau kristian missionaries . Really stress , desperate, sunyi dan willing melakukan apa saja. Dgn habuan . Saya dpt a better life. Janji u are better dr melayu muslim yg memainkan dn rosakkan hidup aku. Latest is abg jeff. Aku ingat dia baik. Berani masukkan duit. X berapa main ngan dia. Tapi duit belanja dr dia x putus2. Dan dia suruh check darah. Saya negatifHIV . Xda penyakit :) Tapi dia bz 24 jam. Diam. Kata xnk putus ngan aku. Tapi tindakan dia putus dh ngan aku. I miss u jeff. Sorry. Terpaksa cari org baru sbb awak abaikan adik awak mcm ni. Find seseorang yg boleh jaga aku. Care pasal aku. Dh xda org ni. Xleh dh aku nk makan banyak2.

    Aku iz dr terengganu. Miskin. Xda apa2. Still jobless. Ayah xda. 24.
    kpd yg serius. Plz call me 0147316396.
    Tolong promote iklan aku di mana mana.
    Mana tau leh dpt ustaz , kaya , baik, yg leh jadi ayah aku. Thanks.

    Utk org yg betul2 baik. Sila call. Rasa sikit kasihan terhadap insan bernama manusia. Jgn jadi typical malaysian muslim yg suka kondem org. Plz know more about me and tolong kalau mampu

    - lelaki sedih. Iz

    ReplyDelete
    Replies
  2. kaki lancap jom jumpa real lcp sama. wechat deen3295 or ym boylancap. serius je n no chub

    ReplyDelete
  3. being gay is not necessarily feminine. plain and simple to perform. does not need to be excessive. it as a proof of honesty. honestly very expensive than good physical / wealth. True lovers will pursue honest than the good physical but be rotten ... maturity is big point of judge...
    #
    Greetings from indonesian gay... welcome to guys in good conversation...
    Contact : +6285664600785 / weChat ID : gaybelitong

    ReplyDelete
  4. Urut badan dan batin utk lelaki sekitar Kedah. Call 010-5653214 zaman.

    ReplyDelete
  5. Dulu stay kt kl skang ni stay kt Area Taiping 01110716690
    Kalu nk tgk sye org nye camner ble stalk whasap sye tp sye brminat yg kalu dlm 20 an yg bdak jambu/hensem atau bdak sukan/gim n kalu 30 an yg daddy2 tu biar brduit atau body builder atau chubby
    Yg penting muscular yum2

    ReplyDelete
  6. jom sex . aku lelaki terengganu. DOKTOR di hsnz. lelaki sasa dan BOTAK
    call sms whatsapp aku 0109004570

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku budak lagi . Umur baru 16 . Kalau nak try batang muda meh la . Whatsapp 01129268005

      Delete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. add budak hensem ni
    WeChat ID:: not_fabulous

    ReplyDelete
  11. nk cari partner flexi x kire umur.... mude pon lg ok.....
    whatsapp 0197053109 x kire bangse.....

    ReplyDelete
  12. Wechat : azrinahmad1992/ 0142494800 alor setar

    ReplyDelete
  13. Gay in Indonesia...

    kita bicara realistis, 90% homo di indonesia berkriteria menginginkan seorang pria manly / jantan.
    bisa berhubungan dg baik & awet.
    tapi fakta lapangan, bukan kah jumlah homo ngondek / kemayu / kebanci-bancian jauh lebih banyak???

    memang tidak ada yg sempurna. tapi hati juga gak bisa dipaksakan untuk suka dg seseorang yg tidak kita suka, ya toh...?
    semua orang selalu bilang terima apa adanya !
    statement gampang bro... lalu apa hati sudah ikhlas?

    mencari yg cocok memang gampang2 susah. kadang kita bisa terima apa adanya, tapi perlu waktu.
    semua akan jadi acuan, apakah selama hubungan terdapat komunikasi yg nyambung? nyamankah berada disampingnya?
    jika terdapat rasa saling membutuhkan, pastinya fisik dll akan dikebelakangkan.
    tidak mudah & tidak instan.
    jangan pernah memaksa, itu terpenting!

    bagiku sangat lah realistis, bukan tidak menghargai silahturahmi, tapi jika potensi ketemu kecil kemungkinan, aku lebih memilih tidak kenalan lebih jauh.
    cukuplah dunia maya sebagai sarana mencari, bukan hidup diatas halusinasi. need real.

    tidak ada yg tidak mungkin?
    jika semua dibahas masalah? kendala? solusi? bagaimana caranya salah 1 mendekati...
    jika segala alternatif menutup kemungkinan berjumpa, yaaa tanda belum jodoh !
    simple tapi pasti.
    bukan buang pulsa gak jelas, sms / telpon gak ada tujuan.
    hanya basa-basi.

    yg terbaik itu pasti bisa mengerti.
    bukan banyak menuntut & banyak alasan.
    sebagai budaya "ujung ujung duit".

    aku single.... lagi butuh partner nih !
    tapi santai... gak buru2...
    jika cocok mungkin kamu bisa ikut merantau ke tempatku?
    cari cari kerjaan disini...
    Maaf sebelumnya... penawaran ini hanya berlaku tuk calon BF saja.
    jangan dibilang PHP toh...?
    mau nya... Suka sama Suka dulu....
    aku lebih menyukai Gay penampilan normal tanpa ngondek.
    wajah imut. menarik lah intinya.
    kalo yg keriting, ngondek / banci, yaa aku gak perlu cari jauh2, ditempatku sini juga banyak...

    dulu aku menyukai pria dewasa. & bisa bertahan pacaran hingga 4th. masih welcome dg sosok dewasa sih, tapi tidak suka yg ribet? yg susah ditemui karena alasan istri / anak? apalagi yg nganggur... bingung juga cariin loker buat yg udah tua?

    aku menghargai perkenalan anda2 yg sopan. telpon lebih baik. daripada anda sms saja.
    tukaran foto wajib. khan yg namanya kenalan = untuk saling tau.
    kalo gak boleh tau fotonya, yaaa jangan kenalan toh?

    salam kenal...
    buat kamu Gay dg pemikiran rasional
    +6285664600785
    7d85ce68
    line ID : gaybelitung



    Add Facebook


    ReplyDelete
  14. Cerita yang bagus.. teruskan..
    Tumpang Iklan
    Sedapnya bang..
    Abang memang mantap..
    >>>Baca Sini Kalau Berani!<<<

    ReplyDelete
  15. Pergghh ..i love it and i love you all plz add my whatsapp : 0123216916 (syahil)
    Tq.

    ReplyDelete
  16. nk cri abg angkt...spa sudi..0162317883..aq izzat15

    ReplyDelete
  17. Area Pahang . Saya umur 17 . Badan sado sikit . Tinggi 178cm . Kalau nak add wechat or whatsapp . Id : pidin99- . No : 0102051830

    ReplyDelete

CLICK HERE

Recent Posts

Recent Comments